Η «Στερεά… Υπεροχής!» για την τελευταία συνεδρίαση 2019 του Περιφερειακού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 11:51 Η «Στερεά… Υπεροχής!» για την τελευταία συνεδρίαση 2019 του Περιφερειακού

Μη επαρκείς κρίνει η παράταξη Αναγνωστάκη αρκετές από τις απαντήσεις της Περιφερειακής Αρχής. Διαβάστε το δελτίο τύπου…

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου Στερεάς, για το 2019, όπου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων:

Ο προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δημόσιου Τομέα, για το έτος 2020 και για κάθε περιφερειακή ενότητα.

Διάφορες Προγραμματικές Συμβάσεις, μεταξύ της Περιφέρειας και Δήμων.

Το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής και η συμμετοχή της Περιφέρειας σε Επιχειρηματικές Εκθέσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού για το 2020.

Η ετήσια έκθεση έτους 2019 της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η Ίδρυση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με τίτλο: «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 2500 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ» και διάθεση χρηματικού ποσού 40.000 ευρώ.

Έκτακτη Επιχορήγηση Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας.

Η 8η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2019.

Διάφορα ζητήματα διαχειριστικού χαρακτήρα, όπως π.χ. έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ορισμός εκπροσώπων, κ.α.

Η παράταξη «Στερεά… Υπεροχής!» στάθηκε θετικά, σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με προσλήψεις τακτικού και έκτακτου προσωπικού, τα θέματα που συμβάλλουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια αλλά και στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας, στάθηκε με λευκή ψήφο εκεί που η Περιφερειακή Αρχή δεν έπεισε με την επιχειρηματολογία της και καταψήφισε τα θέματα που δεν πληρούσαν τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.

Η παράταξή μας, «Στερεά… Υπεροχής!», είχε καταθέσει προς την Περιφερειακή Αρχή και τις πιο κάτω επίκαιρες ερωτήσεις, σχετικά με:

• Την αναστολή λειτουργίας τεσσάρων Πανεπιστημιακών Τμημάτων, που εδρεύουν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

• Δαπάνες που αφορούν σε απευθείας αναθέσεις έργων, στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, για το έτος 2019 .

• Λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ Αιδηψού.

• Άρδευση του ελαιώνα της Άμφισσας

• Διαγώνιο άξονα/ Τμήμα Γραβιάς – Βάργιανης.

• Δημοσιογραφική έρευνα, με αναφορές σε “πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο”.

Επειδή οι απαντήσεις που δόθηκαν, από την Περιφερειακή Αρχή, αξιολογούνται και κρίνονται ως μη επαρκείς και επειδή επιθυμούμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το θεσμικό μας ρόλο, η Παράταξή μας θα επανέλθει, ζητώντας συγκεκριμένες και επί της ουσίας απαντήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com