Τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 08:46 Τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μακρακώμης

Πέντε (5) προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης 25 έως 50 ωρών θα υλοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης μέσω του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μακρακώμης.

Τα προγράμματα είναι (σε παρένθεση οι ώρες υλοποίησής τους):

1 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (25)

2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 5(0)

3 ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Α1 5(0)

4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (25)

5 ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ (25)

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (κ. Γεώργιος Αργυρίου, κα Χαρούλα Δεληκούρα).

Τηλ. : 2236350257, 2236350200, 2236350210 Ταχ. Διεύθυνση: Αφών Παππά 2, Τ.Κ. 35003 Σπερχειάδα Νομού Φθώτιδας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com