Τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 18:40 Τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λοκρών

Δείτε τα Τμήματα…

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα έξι (6) τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), απευθύνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ο Δήμος Λοκρών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Πρόκειται να υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λοκρών μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από 09/12/2019 .

Ταχ. Διεύθυνση: Ν. ΑΒΡΑΑΜ 1, ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 35200

Τηλ: 2233022191,2233081052

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση