Μητροπολίτης Συμεών προς Σαρακιώτη: «Τιμή για τη Φθιώτιδα ότι είστε μέλος της Δ.Σ.Ο.»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 07:56 Μητροπολίτης Συμεών προς Σαρακιώτη: «Τιμή για τη Φθιώτιδα ότι είστε μέλος της Δ.Σ.Ο.»

Ο Σεβασμιότατος αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την προοπτική διοργάνωσης σημαντικής δράσης με τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας…

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση σε πολύ φιλικό κλίμα, είχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών με το βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του τελευταίου το μεσημέρι της Πέμπτης (26/12) στο Επισκοπικό Μέγαρο, ως μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας.

Ως μέλος της ΔΣΟ ο κ. Σαρακιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σεβασμιότατου και της Ιεράς Μητρόπολης για αγαστή συνεργασία και την προοπτική διοργάνωσης σημαντικών δράσεων.

«Είναι τιμή για την Φθιώτιδα κ. Σαρακιώτη, ότι είστε μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής εκτός από τις προσωπικές του ευχές, του μετέφερε «την συγκινητική και ευρεία αποδοχή την οποία διαπιστώνω ότι έχει στο Πρόσωπό Σας ο νέος κόσμος της Φθιώτιδος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο διάλογός τους συνεχίστηκε στο ίδιο ευχάριστο κλίμα για αρκετή ώρα ανταλλάσσοντας απόψεις για διάφορα επίκαιρα θέματα.

Σημειώνουμε ότι ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε από καρδιάς το βουλευτή και του ζήτησε να μεταφέρει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τ. Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «την ευγνωμοσύνη του για την αποστολή ως εκπροσώπου του κ. Τσίπρα στην Ενθρόνισή του τον κ. Σαρακιώτη, αλλά και τιμητική παρουσία τ. Υπουργών όπως του κ. Αποστολάκη, του κ. Σπίρτζη, της κ. Γεροβασίλη, του κ. Μπαλάφα και πολλών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε τέλος ότι, επιζητεί γόνιμη συνεργασία με όλους τους Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδος, «οι οποίοι όλοι τους είναι εκλεκτοί, καθώς το πεδίο δράσεως όλων είναι κοινό: Το καλό της Φθιώτιδος».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση