Φθιώτιδα: Ξαναχτύπησαν οι «άγνωστοι» βομβιστές των ΑΤΜ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 08:20 Φθιώτιδα: Ξαναχτύπησαν οι «άγνωστοι» βομβιστές των ΑΤΜ

Σωστά προγραμματισμένοι, πρόλαβαν και την κακοκαιρία για να δράσουν στη Μαλεσίνα…

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν άγνωστοι δράστες περίπου στις 3:25’ τα ξημερώματα της Κυριακής (29/12), ανατινάσσοντας το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Μαλεσίνα.

Οι «βομβιστές» τα είχαν υπολογίσει όλα, καθώς πρόλαβαν και την κακοκαιρία που βρισκόταν σε εξέλιξη ή αν θέλετε την εκμεταλλεύτηκαν για να μην υπάρχει κόσμος εκείνη την ώρα στο σημείο και με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου στο μηχάνημα προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή.

Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει οι άγνωστοι δράστες, καθώς ήταν περισσότεροι από ένας, εξαφανίσθηκαν από το σημείο παίρνοντας μαζί τους και τις κασετίνες με τα χρήματα. Άφησαν πίσω τους εκτεταμένες υλικές ζημιές, κοντράστ με το γιορτινό στολισμό του κτιρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στη Μαλεσίνα γίνεται στόχος.

Το Φεβρουάριο του 2018 άγνωστοι και πάλι δράστες έκαναν γυαλιά καρφιά το υποκατάστημα της Εθνικής στη Λοκρική κωμόπολη αρπάζοντας και πάλι τις κασετίνες με τα χρήματα.

«Να γυρίζω Μαλεσίνα και να πέφτω πάνω σε αυτό το θέαμα!! Μετά από έκρηξη βόμβας πήραν το ΑΤΜ!! Μέσα στο κέντρο!! Τα καλά του Καλλικράτη!! Έφυγαν όλες οι υπηρεσίες, και η Αστυνομία!! 4210 ψηφοφόροι, 6000 κάτοικοι στο Έλεος των παράνομων..», γράφει σε ανάρτησή του ο Τάκης Καραπιπέρης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση