Ανοιχτός ο δρόμος για Άγναντη – Συνεχής η προσπάθεια να μείνει ανοικτό το ορεινό δίκτυο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:38 Ανοιχτός ο δρόμος για Άγναντη – Συνεχής η προσπάθεια να μείνει ανοικτό το ορεινό δίκτυο

Παρά την έντονη χιονόπτωση άνοιξε και πάλι ο δρόμος για την Άγναντη από το μηχάνημα του Δήμου Καμένων Βούρλων που ενεργεί σε αυτό το δύσκολο κομμάτι του Καλλιδρόμου.

Μάλιστα στην επιχείρηση συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαγρηγορίου που μας διαβεβαίωσε ότι τόσο στην Άγναντη όσο και στα άλλα ορεινά χωριά, όπως του Ρεγγινίου και της Μενδενίτσας αλλά και στην Καρυά, θα ενεργούν συνεχώς καθώς το χιόνι είναι πολύ και οι δρόμοι γεμίζουν διαρκώς.

«Προνοήσαμε από την προηγούμενη και ρίξαμε παντού αλάτι και έτσι το έργο των μηχανημάτων είναι πιο εύκολο, ωστόσο τα φαινόμενα είναι έντονα και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι», μας είπε ο κ. Παπαγρηγορίου που μαζί με τους χειριστές των μηχανημάτων επεμβαίνουν σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου.

Σημειώνουμε ότι και σε αυτόν τον Δήμο της Φθιώτιδας το χιόνι αγγίζει τη θάλασσα, ενώ χιονόπτωση παρατηρείται και στο κομμάτι της εθνικής πάνω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στο κομμάτι πριν τις σήραγγες.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση αποχιονισμού στην Άγναντη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση