Τραγωδία: Νεκρός ο πατέρας - Γλίτωσε τελευταία στιγμή ο γιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 08:19 Τραγωδία: Νεκρός ο πατέρας - Γλίτωσε τελευταία στιγμή ο γιος

Η απόφαση να ανάψουν τη γεννήτρια, επειδή κόπηκε το ρεύμα, στάθηκε μοιραία - Ο εγγονός βρήκε χωρίς τις αισθήσεις τον πατέρα και τον παππού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο τελευταίος πήγε στο σπίτι γιατί δεν είχε νέα των δικών του και τους βρήκε και τους δύο αναίσθητους. Επειδή το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο, ο άνδρας ειδοποίησε πρώτα την Πυροσβεστική, καθώς ήταν αδύνατο να προσεγγίσει ασθενοφόρο

Πράγματι, άμεσα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την προσέγγιση του σπιτιού, σε μια περιοχή που βρισκόταν χωρίς ρεύμα. Αυτή ήταν και η αιτία για την τραγωδία, καθώς οι δύο άνδρες έβαλαν σε λειτουργία μια γεννήτρια, σε διπλανό δωμάτιο, οι αναθυμιάσεις της οποίας διοχετευόταν στο μέρος όπου βρισκόντουσαν.

Από τις αναθυμιάσεις νεκρός είναι ο 94χρονος παππούς, ενώ ο 66χρονος γιος του φέρεται να πρόλαβε να κλείσει τη γεννήτρια πριν λιποθυμίσει κι εκείνος.

Μεγάλο μηχάνημα της Περιφέρειας προσέγγισε τελικά το σπίτι με τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Θήβας να ακολουθούν με το unimog και να μεταφέρουν τους δύο άνδρες στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας δεν τα κατάφερε, ενώ την τελευταία στιγμή έσωσαν τον 66χρονο γιο του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση