Κανονικά όλα τα δρομολόγια σήμερα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:40 Κανονικά όλα τα δρομολόγια σήμερα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

Μετά την χθσινή πολύωρη ταλαιπωρία εξαιτίας της ακινητοποίησης οχημάτων στην εθνική οδό, σήμερα (31/12) παραμονή Πρωτοχρονιάς τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας διεξάγονται κανονικά από τις 5:30’ το πρωί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρη Παπαναγιώτου όσοι δεν ταξίδεψαν χθες λόγω του απαγορευτικού στην Εθνική Οδό μπορούν να μετακινηθούν σήμερα η όποια άλλη μέρα επιθυμούν ανανεώνοντας τα εισιτήρια τους.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών, αλλά και του προσωπικού του ΚΤΕΛ, ο κ. Παπαναγιώτου σημείωσε ότι αν υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση από τους υπεύθυνους θα είχε αποφευχθεί το σκηνικό με τα εγκλωβισμένα λεωφορεία στην εθνική και την πολύωρη αναμονή, ενώ επισήμανε ότι οχήματα όπως τα λεωφορεία θα βοηθούσαν παρά θα δυσχέραιναν την επιχείρηση αποχιονισμού: «Ειλικρινά δεν κατάλαβα τον σχεδιασμό για την αποφυγή του κλεισίματος της εθνικής με το απαγορευτικό των λεωφορείων. Εκτός ότι έγινε χωρίς να ειδοποιηθούμε εγκαίρως, ήταν μάλλον και ενάντια στο σχεδιασμό αποχιονισμού, καθώς θα βοηθούσε αν περνούσαν τα λεωφορεία πίσω από τα εκχιονιστικά», είπε στο LamiaReport o κ. Παπαναγιώτου που ήταν σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους.

«Ευτυχώς το σημαντικό ήταν ότι όλοι, επιβάτες και εργαζόμενοι, που βρέθηκαν στο μέσον της κακοκαιρίας, είναι ασφαλείς», καταλήγει ο Πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, με την ευχή για καλή χρονιά με υγεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση