Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχείρηση για τη διάσωση 27χρονου που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 12:49 Επιχείρηση για τη διάσωση 27χρονου που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια

Αίσιο τέλος για 27χρονο στη Μονή Κλειστών Δερβενοχωρίων…

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (31/12) εντοπίστηκε καλά στην υγεία του 27χρονος που  είχε εγκλωβιστεί το απόγευμα της προηγούμενης κοντά στη Μονή Κλειστών στο δρόμο για τα Δερβενοχώρια.

Ο 27χρονος όπως και ο 20χρονος που είχε επίσης εγκλωβιστεί πάνω από τα Σκούρτα, είχε επικοινωνήσει με το κέντρο της Πυροσβεστικής δίνοντας τη θέση του, όμως στην πρώτη απόπειρα των ανδρών του τοπικού Κλιμακίου και της 1ης ΕΜΑΚ Αττικής, δε βρέθηκε στο όχημά του. Επίσης το κινητό του είχε απενεργοποιηθεί καθώς είχε μείνει από μπαταρία.

Με το πρώτο φως της ημέρας ελικόπτερο πρόσθεσε δυνάμεις στην περιοχή για τις αναζητήσεις που τελικά έφεραν αποτέλεσμα αφού βρέθηκε καλά στην υγεία του.

Σημειώνουμε ότι εκτός από τους δύο παραπάνω απεγκλωβισμούς στο χιόνι η Πυροσβεστική συμμετείχε στον απεγκλωβισμό 10 ατόμων που είχαν μείνει με τα αυτοκίνητά τους, στην Επαρχιακή Οδό Οινόης – Μαγούλας και σε μία ακόμη παρέα τεσσάρων εκδρομέων που είχαν εγκλωβιστεί επίσης στο χιόνι, στο δρόμο Δερβενοχωρίων – Ελευσίνας στο ύψος του «Τιτάνα».