Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Jumanji: Η Επόμενη Πίστα» στο Cinepolis Γαλαξίας! - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 09:14 «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα» στο Cinepolis Γαλαξίας! - Κερδίστε προσκλήσεις!

Όταν ο Σπένσερ επιστρέφει στον κόσμο του Τζουμάντζι, οι τρεις φίλοι και πρώην συμπαίκτες του ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι για να τον σώσουν. Εκείνο όμως έχει χαλάσει και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι απανωτές.

Οι προβολές του «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα» ξεκινούν από την Πέμπτη (2/1)

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Jumanji: The Next Level».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (2/1) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 5.00 (μεταγλωτισμένο), στις 7.30 το απόγευμα και στις 10.00 βράδυ
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 

 

Jumanji: Η Επόμενη Πίστα

Περίληψη
Στο Jumanji: Η Επόμενη Πίστα, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν
Ηθοποιοί: Κάρεν Γκίλαν, Ντουέιν Τζόνσον, Ντάνια Ραμίρεζ, Μάντισον Ισεμαν, Άσλη Σκοτ, Τζακ Μπλακ, Ντάνι Ντε Βίτο, Κέβιν Χαρτ, Νικ Τζόνας

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ