Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: 'Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 09:17 Λαμία: 'Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό - ΦΩΤΟ

Αλλαγή χρόνου και κοπή Βασιλόπιτας εν ώρα καθήκοντος στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Ήταν λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου όταν οι αστυνομικοί, που ήταν υπηρεσία με τα περιπολικά και τις μηχανές στους δρόμους, άκουσαν από τον ασύρματο το κάλεσμα του «Κέντρου» για να προσέλθουν στην είσοδο τους αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία, όσοι εκείνη την στιγμή δεν ήταν απασχολημένοι σε κάποιο συμβάν.

Εκεί όλοι μαζί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα πάνω στο περιπολικό και αντάλλαξαν ευχές. Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά που οι αστυνομικοί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό.

Η πρώτη ήταν πέρυσι με πρωτοβουλία του πρώην ΓΕΠΑΔ Στερεάς Αστέριου Μαντζιώκα (δείτε εδώ) και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας το συνέχισε και φέτος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης, στη ανάρτησή που έκανε στο Facebook έγραψε:

«Για ακόμη μια χρόνια η Ένωση δίπλα στους συναδέλφους μας που αυτές τις μέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες του εκτελώντας τα καθήκοντα τους! Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία , οικογενειακή γαλήνη και η έλευση του νέου έτους να φέρει σε όλους όλα αυτά που πραγματικά επιθυμούν!! Παρόντες ο βοηθός ΓΕΠΑΔΣΕ Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Τσατσης , ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Φούρλας, ο βοηθός Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Νικοπολίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος Μπράνης...»