Λαμία: Βέβηλοι δράστες "ξαναχτύπησαν" στο Δημοτικό Κοιμητήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 08:09 Λαμία: Βέβηλοι δράστες "ξαναχτύπησαν" στο Δημοτικό Κοιμητήριο

Έσκισαν τη σημαία με το Δικέφαλο Αετό, σύμβολο της Εκκλησίας της Ελλάδας…

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Κώστας Κερπινιώτης, όταν μετέβη στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Άγνωστοι, άθεοι δράστες είχαν κομματιάσει την θρησκευτική σημαία, σύμβολο της Εκκλησίας της Ελλάδας, που κοσμεί μαζί με την Ελληνική, την είσοδο του Κοιμητηρίου.

«Προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους το γεγονός ότι το κοιμητήριο έπαψε να είναι ξέφραγο αμπέλι και ξέσπασαν στη σημαία της εισόδου…», λέει στο LamiaReport ο κ. Κερπινιώτης που προειδοποιεί ότι θα παρθούν πρόσθετα μέτρα απέναντι σε οποιονδήποτε βανδαλισμό επιχειρηθεί.

Οι δύο σημαίες, η Ελληνική και η θρησκευτική με το Δικέφαλο Αετό, είχαν πρόσφατα αντικατασταθεί, όπως μας ενημερώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο νοικοκυρέματος του μεγαλύτερου νεκροταφείου του Δήμου.

«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, τόσο στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας όσο και στα άλλα νεκροταφεία του Δήμου με τη συνεργασία και των ανθρώπων των Κοινοτήτων» μας διαβεβαιώνει ο κ. Κερπινιώτης που έχει αναλάβει με εντολή Δημάρχου αυτό το ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι υπηρεσιών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση