«Διακτινίστηκε» πάλι σήμερα ο Μητροπολίτης Συμεών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 20:12 «Διακτινίστηκε» πάλι σήμερα ο Μητροπολίτης Συμεών

Για μια ακόμη φορά ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας απέδειξε ότι είναι αεικίνητος, αφού στη Στυλίδα τον αφήσαμε και στη Χαλκίδα τον είδαμε μετά από λίγη ώρα - Επίσκεψη - έκπληξη του Συμεών στον εορτάζοντα Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας μετά την πολύωρη Ιερή ακολουθία της Εορτής των Θεοφανείων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Στυλίδας και μετά το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στις Αρχές του τόπου η Δήμαρχος Στυλίδος Βιργινία Στεργίου πήγε στη Χαλκίδα, παρά την κακοκαιρία, για να ευχηθεί για την ονομαστική του Εορτή στον εορτάζοντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς δεν έκρυψε την έκπληξη και την συγκίνηση του γι αυτήν την απρόσμενη επίσκεψη του Ποιμενάρχη της Φθιώτιδας. Ο κ. Συμεών ευχήθηκε στον Φάνη Σπανό να έχει υγεία και δύναμη για το πολυεύθυνο έργο του και πλούσιο τον φωτισμό του Θεού σε κάθε του δραστηριότητα προς όφελος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδος. Επίσης, τον ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα υποδειγματική μεταξύ τους συνεργασία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση