Μάχη με τα χιόνια στο ορεινό Γαρδίκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 17:28 Μάχη με τα χιόνια στο ορεινό Γαρδίκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ασφάλεια μετακινήθηκαν ντόπιοι και εκδρομείς χάρη στην προσπάθεια των εκχιονιστικών...

Σημαντικές χιονοπτώσεις έφερε ο «Ηφαιστίωνας» στη Δυτική Φθιώτιδα, που μαζί με την Ευρυτανία ήταν το κομμάτι της Περιφέρειας Στερεάς που δοκίμασε πρώτο την απότομη μεταβολή του καιρού.

Από τα πρώτα χωριά στη Φθιώτιδα που είδε έντονη χιονόπτωση ήταν το ορεινό Γαρδίκι, το οποίο μάλιστα φιλοξενούσε αρκετό κόσμο για τις ημέρες των γιορτών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Βασιλείου, τα συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου Μακρακώμης, έδωσαν πραγματική μάχη όλη τη νύχτα και το πρωί της Δευτέρας (6/1) για να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για το ξενοδοχείο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που φανερώνει την ένταση των φαινομένων τη νύχτα στα Βαρδούσια:

«Πράγματι όλοι έφυγαν χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια χάρη στην προσπάθεια των εκχιονιστικών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πολύζο Ζώη, στο Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ανδρέα Παπασάρα και στον συγχωριανό μας Βαγγέλη Ραχούτη για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές τους ώστε να μην κλείσει ο δρόμος παρά την ισχυρή χιονόπτωση», σημειώνει ο κ. Βασιλείου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση