Ντασιώτης: Σκληρή μάχη με τον «Ηφαιστίωνα» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 11:35 Ντασιώτης: Σκληρή μάχη με τον «Ηφαιστίωνα» (ΦΩΤΟ)

Τα προβλήματα στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιών, περιέγραψε ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες με το χιόνι που ξεπέρασε σε ορισμένες περιοχές το ένα μέτρο!

Ο «Ηφαιστίωνας» χτύπησε με σφοδρότητα το συγκεκριμένο Δήμο, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Βοιωτίας, αφήνοντας πίσω αρκετά προβλήματα και παρά την προσπάθεια του συνόλου του κρατικού μηχανισμού (Περιφέρεια – Δήμος).

Αναλυτικά σε σχέση με τη δύσκολη μέρα των Θεοφανείων ο Δήμαρχος αναφέρει:

1. Μεγάλες ποσότητες χιονιού, (περίπου ένα μέτρο), είχαμε στην ορεινή ΕΥΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ. Δόθηκε μάχη με τρία μηχανήματα του Δήμου,ακόμη και βαρύ ερπυστριοφόρο ,για να φτάσουμε στο Χωριό.Αύριο θα συνεχιστεί ο εσωτερικός καθαρισμός και τα ποιμνιοστάσια.

2. Μεγάλες ποσότητες χιονιού στη Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΩΝ ( Θεσπιές, Μαυρομμάτι, Λεοντάρι, Άσκρη, Νεοχώρι). Με έξι Μηχανήματα άνοιξαν όλα τα Χωριά. Αύριο θα συνεχιστεί ο εσωτερικός καθαρισμός και τα ποιμνιοστάσια.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

3. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε απο τη διακοπή του ρεύματος,απο τα ξημερώματα σε όλη τη Δ.Ε. Θεσπιών και από το μεσημέρι στην Ευαγγελιστρια και στις γεωτρήσεις ύδρευσης των παραπάνω περιοχών.

4. Αποκαταστάθηκε, από τον ΔΕΔΔΗΕ,μετά από πολλές ώρες, η ηλεκτροδότηση στο Μαυρομμάτι, Θεσπιές, Λεοντάρι, Ευαγγελίστρια και γεώτρηση Μαζίου, ενώ δεν κατέστη δυνατό να δοθεί ρεύμα στην ΑΣΚΡΗ και το ΝΕΟΧΩΡΙ.

5. ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ με όλους τους δημότες μας που ταλαιπωρήθηκαν από τη πολύωρη διακοπή του ρεύματος και ακόμη περισσότερο με αυτούς που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται.

Ταυτόχρονα επισημαίνουμε και την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ και ΑΓΩΝΙΑ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ που σε πολύ αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αποκαταστήσουν πάρα πολλές ζημιές στο δίκτυο.

6. Τέλος η έσχατη επιχείρηση της ημέρας έγινε στο αντλιοστάσιο ύδρευσης της Δ.Ε.ΘΕΣΠΙΩΝ που χρειάστηκε πολύωρη νυχτερινή προσπάθεια για να δοθεί νερό και στα πέντε Χωριά και ο μόνος τρόπος επιβίωσης στο σημείο ήταν η φωτιά που ανάψαμε για να ζεσταθούμε.

7. Ευχαριστώ τους ήρωες μας,που είναι οι χειριστές μας ,αλλά και οι εργαζόμενοι στο Δίκτυο της ΔΕΗ. Ιδιαίτερη αναφορά κάνω στους Αντιδημάρχους, Προέδρους και Τοπικούς Συμβουλους των κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση