Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την εγκατάσταση προσφύγων στη Μαυρομαντήλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 21:46 Ο Νίκος Σταυρογιάννης για την εγκατάσταση προσφύγων στη Μαυρομαντήλα

Πρόχειρη, χωρίς σχεδιασμό,  χαρακτηρίζει την πρόταση για δημιουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στη Μαυρομαντήλα ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και ζητεί ο καθένας από μας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν…

«Ένα σύνθετο, δύσκολο πρόβλημα όπως αυτό της μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών που απασχολεί όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, γίνεται ακόμη πιο δυσεπίλυτο όταν πέραν της εργαλειοποίησης του από την Τουρκία, η πατρίδα μας έχει να αντιμετωπίσει, την έλλειψη συγκροτημένου και αποτελεσματικού σχεδίου από την πλευρά της κυβέρνησης. Αλλά, και την απουσία εθνικής στρατηγικής για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την κοινωνία αλλά και την ίδια την πολιτεία.

Πρόχειρα, χωρίς την ύπαρξη σχεδιασμού, και χωρίς πρόβλεψη για το μέλλον, η κυβέρνηση φορτώνει τις τοπικές κοινωνίες με επιπλέον μεγάλα προβλήματα αρνούμενη να ακούσει τις δικές της θέσεις και προτάσεις.

Πιστή στο δόγμα αποφασίζουμε και υλοποιούμε για σας, χωρίς εσάς.

Μεταβιβάζοντας το πρόβλημα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Με οποιοδήποτε κόστος.

Θα το ανεχθούμε;

Ας αναλάβει ο καθένας από εμάς τις ευθύνες που του αναλογούν

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com