Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος Λαμιώτης για την κοκαΐνη και το όπλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 11:49 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος Λαμιώτης για την κοκαΐνη και το όπλο

Πραγματογνωμοσύνη αν το πιστόλι που κατασχέθηκε είναι replica, περιμένει το Δικαστήριο…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 39χρονος Λαμιώτης που είχε συλληφθεί το πρωί της Τρίτης (7/1), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 39χρονος παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (10/1) και πάλι ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας με το συνήγορο του Νίκο Πάπουτσα, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών υπό τη μορφή κατοχής.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσίαση στο ΑΤ Λαμίας κάθε 1η και 15 του μήνα, μέχρι την τακτική δικάσιμο για τα 29,5 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εκδικάστηκε και το αυτόφωρο του 39χρονου για τα αδικήματα της οπλοφορίας και της παράνομης οπλοκατοχής, το οποίο και αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2020. Την αναβολή ζήτησε ο κ. Πάπουτσας προκειμένου να έχει σταλεί μέχρι τότε η πραγματογνωμοσύνη που θα αποδεικνύει ότι το πιστόλι που βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς είναι replica (αντίγραφο) και δεν είναι λειτουργικό, ούτε μπορεί να μεταποιηθεί με κανένα απολύτως τρόπο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση