Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕΔ ο Λουκάς Υπερήφανος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 09:54 Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕΔ ο Λουκάς Υπερήφανος

Η κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας…

Σε μια εκδήλωση όπου ήταν διάχυτη η συγκίνηση, αλλά και η σύμπνοια μεταξύ των αυτοδιοικητικών, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε στο Καρπενήσι -  την έδρα του νέου της Προέδρου, Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη – την πρώτη της συνεδρίαση για το 2020.

Τα θέματα της ήταν ο Απολογισμός δράσεων της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και η παράδοση - παραλαβή μεταξύ απερχόμενου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα και με το βασικό θέμα της συνεδρίασης, η οποία να σημειωθεί ότι ήταν δευρυμένη έχοντας προσκληθεί όλοι οι Δήμαρχοι της Στερεάς, δε θα μπορούσε να λείψει ο τέως Πρόεδρος της ΠΕΔ και επί σειρά ετών Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος, που τιμήθηκε από τους συναδέλφους του για την προσφορά του στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Ομόφωνα και με πολλή αγάπη, όλοι οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικοί σύμβουλοι, παλιοί και νέοι, αποφάσισαν την ανακήρυξή του σε επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ. Μια τιμή που δίνεται για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικό της Περιφερειας μας! Ο ίδιος, δέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον τιμητικό αυτό τίτλο, επανέλαβε ότι πάντα ήταν «με το κόμμα της Αυτοδιοίκησης» και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του. Δεν παρέλειψε δε, να επαναλάβει την ευχή του για σύμπνοια μεταξύ των εκπροσώπων στο ΔΣ για το καλό της Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης, υπηρετώντας πάντα τον πολίτη.

Με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην εκδήλωση και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο οποίος χαιρέτισε τη συνεδρίαση του σώματος, ενώ στο Καρπενήσι βρέθηκε τιμώντας την εκδήλωση και ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα ιδιαίτερα όμορφο βίντεο για την πορεία της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, από τη Διευθύντρια Λίτσα Γεραντώνη και τους συνεργάτες της, μέσω του οποίου γνώρισαν όλοι την μέχρι σήμερα εξέλιξή του και των αποτελεσμάτων του. Με λόγια και εικόνες, παρουσιάστηκαν οι σταθμοί, τα πρόσωπα, οι πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα των Διοικητικών Συμβουλίων, με έμφαση την δεύτερη θητεία με πρόεδρο τον κ. Λουκά Υπερήφανο, η οποία ήταν και εξαιρετικά παραγωγική.

Ακολούθως, χαιρετισμός έγινε και από το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, που τίμησε τη βραδιά τους και ακολούθως ο κ. Σουλιώτης ανέγνωσε την απόφαση του ΔΣ όπου ανακηρύσσει ομόφωνα τον κ. Λουκά Υπερήφανο σε «Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας».

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ. Γεώργιο, πλαισιωμένος από το σύνολο των Αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Τυχερός του φλουριού ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Σωτήρης Κουτσουβέλης.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς για το 2020:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση