Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 18:35 Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα αλλά και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν…

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής (10-01-2020) στη Χαλκίδα, ένα ζευγάρι ηλικίας 56 και 43 ετών με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών η Ασφάλεια Χαλκίδας, σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 43χρονη, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρουςέξι (6) γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της όπου εντοπίστηκε και ο 56χρονος και συγχρόνως με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• επιμελώς κρυμμένα σε θάμνο, στην περίφραξη της οικίας, (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (658) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και

• Τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 30,5 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς, ομοίως κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με 12 γραμμάρια κάνναβης και δύο 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν, κατά περίπτωση, στην κατοχή τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση