Λαμία: Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν πλιάτσικο και λήστεψαν περιπτερά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 08:10 Λαμία: Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν πλιάτσικο και λήστεψαν περιπτερά (φώτο αρχείου)

Κάποιοι οπαδοί αμαύρωσαν έναν αγώνα που ήταν διαφήμιση για την πόλη μας - «Οι μεγάλες ομάδες δεν χρειάζονται τέτοιους οπαδούς...»

Πλημμύρισε από φίλους του Ολυμπιακού το κέντρο της Λαμίας, σχεδόν τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού που διεξαγόταν στο ΔΑΚΛ με την τοπική ομάδα για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

Ανάμεσα όμως στους εκατοντάδες επισκέπτες, υπήρξαν και ορισμένοι που δυστυχώς προσέβαλαν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου τους.

Συγκεκριμένα μια ομάδα ατόμων, την ώρα που φίλαθλοι του Ολυμπιακού με καπνογόνα τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού στην πλατεία Πάρκου, έβγαλαν με τη βία έξω από περίπτερο τον υπάλληλο που ήταν εκείνη την ώρα και αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο, ενώ έκαναν και πλιάτσικο παίρνοντας διάφορα πράγματα, όπως τσιγάρα, κρουασάν και άλλα. 

«Πλιάτσικο», χωρίς όμως κάποιο βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε και σε περίπτερο της πλατείας Λαού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο μαύρα βανάκια που μετέφεραν επίσης φίλους των ερυθρολεύκων, έβαλαν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν σε γνωστό βενζινάδικο.

Τέλος μετά τη λήξη του αγώνα, μια ομάδα νεαρών ατόμων κρατώντας ρόπαλα στο χέρι προξένησαν φθορές σε αυτοκίνητα στα στενά πίσω από τη Μητρόπολη.

«Ντροπή...Σε έναν αγώνα διαφήμιση για την πόλη μας (Λαμία-Ολυμπιακός) οπαδοί διέρρηξαν και κατέστρεψαν περίπτερα της κεντρικής πλατείας της πόλης. Όπως μου είπε φίλος περιπτεράς ζημιά άνω των 2.000 ευρώ. Οι μεγάλες ομάδες δεν χρειάζονται τέτοιους φίλους...Και αναφέρομαι σε όλες τις μεγάλες ομάδες...», σχολίασε σε ανάρτησή του ο Λαμιώτης γιατρός Βάιος Παπαδημητρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση