Αναβάθμιση των κόμβων της Περιφερειακής Θήβας – Λιβαδειάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 16:39 Αναβάθμιση των κόμβων της Περιφερειακής Θήβας – Λιβαδειάς

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, η σύμβαση ενός πολύ σημαντικού έργου για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκος της Περιφερειακής οδού Θήβας – Λιβαδειάς προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Πρόκειται για την ανακατασκευή – εκσυγχρονισμό, πέντε συνολικά διασταυρώσεων του οδικού δικτύου της Βοιωτίας και συγκεκριμένα των κόμβων Μιχαηλίδη, Μαυροματίου, Ρωμαϊκού, Αγίου Βλασίου και Παρορίου.

Παράλληλα, χρηματοδοτείται η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στα τμήματα του άξονα Θήβα – Λιβαδειά - όρια νομού προς Φθιώτιδα και εντός των πόλεων Αλιάρτου, Χαιρώνειας και των οικισμών Αγίας Παρασκευής και Θουρίου.

 «Ξεδιπλώνουμε ακόμη περισσότερο τον προγραμματισμό μας σε έργα υποδομών. Έργα απαραίτητα για την οδική ασφάλεια και άνεση στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας. Το 2020 θα είναι μια χρονιά πλούσια σε αναπτυξιακά έργα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», ήταν η δήλωση του κ. Σπανού αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης παρουσία της χωρικής Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση