Συναντήσεις ουσίας και συνεργασίας με τον Σεβασμιώτατο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 18:20 Συναντήσεις ουσίας και συνεργασίας με τον Σεβασμιώτατο

Ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας δεν σταματά να δέχεται καθημερινά επισκέψεις στο γραφείο του, από εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, αλλά και απλών πολιτών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Μητρόπολης Φθιώτιδας και δείτε φωτογραφίες από τις πρόσφατες συναντήσεις του κ. Συμεών.

Από νωρίς το πρωί και σε καθημερινή βάση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, δέχεται στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας στη Λαμία,  πλήθος επισκέψεων γνωριμίας και ουσιαστικής συνεργασίας από Ιερείς, απλούς πολίτες και διαφόρους φορείς.

 Όλους ανεξαιρέτως ο Ποιμενάρχης μας του δέχεται με απλότητα και αγάπη και μέσα από τις συζητήσεις τους χαράσσουν νέα κοινή πορεία σύμπραξης και συνεργασίας μεταξύ τους και με την Ιερά Μητρόπολή μας, με μοναδικό στόχο και σκοπό το όφελος της τοπικής Κοινωνίας και Εκκλησίας και το καλό όλων των πολιτών της Φθιώτιδος.

Το κατώφλι του Γραφείου του Σεβασμιωτάτου, σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου διάβηκαν:

Ο Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων με αναπηρία,

Ο τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Απόστολος Καραναστάσης,

Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος και της Ενώσεως Αξιωματικών Αστυνομίας Φθιώτιδος,

Ο Πρόεδρος και μέλος των Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης,

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών, καθώς και πλήθος πολιτών από την πόλη της Λαμίας και ολόκληρο το Νομό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση