Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έκοψε την πίτα της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 18:31 Λαμία: Έκοψε την πίτα της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς

Φθιώτιδος Συμεών: «Σας μεταφέρω το ευχαριστώ της κοινωνίας για το σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελείτε».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι αστυνομικοί της Στερεάς Ελλάδας το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Λαμία, με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών και πολλών επισήμων.

Ο Σεβασμιότατος έκοψε μαζί με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο την Αγιοβασιλόπιτα, μεταβιβάζοντας συγχρόνως τις ευχαριστίες της κοινωνίας, όπως είπε «για το σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελείτε».

Θέλω να σας ευχαριστήσω διότι,  όλοι εσείς που εργάζεσθε για την ασφάλειά μας, μέσα στις γιορτές δείξατε εμπράκτως για ακόμη μία φορά την ευαισθησία σας στο έργο της Φιλανθρωπίας, της ανάγκης, του πόνου και της φτώχειας των αδελφών μας. 

«Θέλω να σας ευχαριστήσω διότι,  όλοι εσείς που εργάζεσθε για την ασφάλειά μας, μέσα στις γιορτές δείξατε εμπράκτως για ακόμη μία φορά την ευαισθησία σας στο έργο της Φιλανθρωπίας, της ανάγκης, του πόνου και της φτώχειας των αδελφών μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας, υπενθυμίζοντας τις επισκέψεις αγάπης του ΓΕΠΑΔ Στερεάς σε Ιδρύματα της Μητρόπολης αλλά και οι από κοινού επισκέψεις τους σε άλλα ιδρύματα αγάπης της πόλης.

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε επίσης στο στόχο της Μητρόπολης να συμβάλει στην ενημέρωση των παιδιών μέσω των κατηχητικών στο σπουδαίο θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης επέδωσε στον Σεβασμιότατο τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας συνοδευόμενη από εγκάρδιες ευχές για μια καλλίκαρπη, υγιή, μακροχρόνια  και πετυχημένη Ποιμαντορία.

Ο κ. Γενικός ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειάς, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και του Πυροσβεστικού Σώματος, που βοηθούν την αστυνομία στο έργο της και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και φυσικά όλο το αστυνομικό προσωπικό για το ζήλο, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του, κατά την άσκηση των καθηκόντων  του.

Τέλος ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική Νέα Χρονιά, με απεριόριστη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Σανίδας, ο Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. Λαμίας, Ταξίαρχος Αρίστος Περρής, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παλιός και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών - Βιοτεχνιών ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, Γεώργιος Γιαννίτσης.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κατσιάμπας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, Πρόεδροι τοπικών Συνδικαλιστικών Ενώσεων του Σώματος, καθώς και Αξιωματικοί και προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες: