Γιάννης Σαρακιώτης: «Η νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ανεβάζει επίπεδο το Γ.Ν. Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 20:42 Γιάννης Σαρακιώτης: «Η νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ανεβάζει επίπεδο το Γ.Ν. Λαμίας»

Στα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν.)του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας  παρευρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που έλαβε χώρα σήμεραστις εγκαταστάσεις του Γ.Ν. Λαμίας, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

«Η ολοκλήρωση και τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας αποτελεί το επιστέγασμα συλλογικών προσπαθειών των στελεχών του νοσοκομείου και των Διοικήσεων του.Η λειτουργία της νέας Μονάδας διευκολύνει την καθημερινότητα αρκετών συμπολιτών μας που πάσχουν από ασθένειες των νεφρών, ενώ παράλληλα προσφέρει και καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.  Τα τελευταία χρόνια το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας βρίσκεται σε μία ανοδική τροχιά, με την προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου, υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου καθώς και άλλου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό πολλών ειδικοτήτων και την ένταξη διαφόρων έργων και προμηθειών σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Αυτό το αποτέλεσμα των συλλογικών ενεργειών του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, άλλωστε αναγνωρίστηκεαπό τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία και προέβη σε μία θετική, δημόσια αναφορά στους προκατόχους της Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, η συμβολή των οποίωνήταν αποδεδειγμένα καθοριστική».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση