Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 14:27 Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για ναρκωτικά στις περιοχές ευθύνης της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/1) συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και στο Σχηματάρι, από αστυνομικούς των Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, δύο (2) Έλληνες ηλικίας 31 και 54 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, αντίστοιχα, τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Άλλες δύο συλλήψεις είχαμε το Σάββατο από τους αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, που πέρασαν χειροπέδες για μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης σε δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 40 ετών.

Τέλος, συνελήφθη το Σάββατο (18-01-2020) το απόγευμα στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 444 γραμμαρίων.

Όλοι οι παραπάνω μετά το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους, οδηγήθηκαν αρμοδίως.