Λαμία: Εκδήλωση παρουσίασης από την εταιρεία «Klimatika» για τα προϊόντα αερίου της «De Dietrich»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 10:01 Λαμία: Εκδήλωση παρουσίασης από την εταιρεία «Klimatika» για τα προϊόντα αερίου της «De Dietrich»

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο "Σαμαράς".

Η «Klimatika», αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των συστημάτων θέρμανσης της μάρκας «De Dietrich», διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των προϊόντων αερίου στη Λαμία, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», Αθανασίου Διάκου 14, ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των λεβήτων αερίου της «De Dietrich», τόσο για τις οικιακές όσο και για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης θα αναλυθούν και τα μοναδικά οφέλη τα οποία προσφέρει η τεχνολογία αλουμινίου - πυριτίου στην κατασκευή των θαλάμων καύσης και εφαρμόζει η «De Dietrich» στους λέβητες της.

Με το τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί γεύμα.

Για τη δήλωση συμμετοχής στην παρουσίαση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2106624526 ή να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση