Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπεγράφη η σύμβαση ΔΕΥΑΛ – Δήμου Καμένων Βούρλων για τον Βιολογικό του Αγ. Κων/νου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 08:06 Υπεγράφη η σύμβαση ΔΕΥΑΛ – Δήμου Καμένων Βούρλων για τον Βιολογικό του Αγ. Κων/νου

«Έργο πνοής με περιβαλλοντικό αποτύπωμα» και την τεχνογνωσία της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων…

Νέα διαδημοτική συνεργασία, με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Λαμίας με το Δήμο Καμένων Βούρλων για το σημαντικό έργο, Δικτύου - Αποχέτευσης και Ε.Ε.Λ. της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κωνσταντίνου.

Η σύμβαση υπεγράφη το πρωί της Τετάρτης (22/1) στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ από τους Δημάρχους, Λαμιέων και Καμένων Βούρλων Ευθύμιο Καραΐσκο και Γιάννη Συκιώτη αντίστοιχα, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και του Τεχνικού Δ/ντη Διονύση Παναγιωτόπουλου. Οι υπογράφοντες αναφέρθηκαν στο μεγάλης σημασίας έργο του Βιολογικού για την τουριστική περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ο κ. Καραΐσκος στάθηκε και στη σημαντική δουλειά που επιτελεί η ΔΕΥΑΛ παρά την υποστελέχωσή της.

«Το έργο εκτός από τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα έχει και τεράστια περιβαλλοντική σημασία», τόνισε ο κ. Καραΐσκος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Συκιώτης το χαρακτήρισε ως «έργο πνοής», θέλοντας ως Δήμος να καταστήσουν την περιοχή ως έναν ακόμη σημαντικό τουριστικό προορισμό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Η προγραμματική σύμβαση: