Είχε το μαχαίρι κρυμμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 07:04 Είχε το μαχαίρι κρυμμένο στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Μισή ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βοιωτία και Εύβοια…

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (22-01-2020) στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας οκτώ (8) εκατοστών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, όμως την ίδια μέρα μεσημβρινές και βραδινές ώρες, είχαμε τρεις ακόμη συλλήψεις αυτή τη φορά για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες 44χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ομοίως, για το ίδιο αδίκημα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,  βραδινές ώρες δύο 18χρονοι αλλοδαποί.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο νεαρών, στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στην Ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Και οι συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών συνεχίζονται με το αστυνομικό δελτίο από την Εύβοια όπου είχαμε τρία ακόμη άτομα με χειροπέδες.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Α΄και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνέλαβαν έναν 54χρονο Έλληνα και έναν 50χρονο αλλοδαπό, αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση τα ναρκωτικά που κατείχε ο συλληφθείς ήταν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ήταν συσκευασία ηρωίνης βάρους 3.65 γραμμαρίων.

Τέλος στα Ψαχνά Ευβοίας συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου ΑΤ, το απόγευμα της Τετάρτης, 21χρονος με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση