Τα είπαν Τασιός – Νούσιος για τα διαπεριφερειακά έργα Ευρυτανίας - Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 15:50 Τα είπαν Τασιός – Νούσιος για τα διαπεριφερειακά έργα Ευρυτανίας - Καρδίτσας

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΠΕ Καρδίτσας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου οι Αντιπεριφερειάρχες Καρδίτσας Κων/νος Νούσιος και Ευρυτανίας Άρης Τασιός.

Θέμα τους τα διαπεριφερειακά οδικά έργα που αφορούν τα όρια των δύο νομών και η καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο περιφερειακών ενοτήτων για την ευόδωσή τους.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα οδικών συνδέσεων για τα οποία έγινε αναλυτική ενημέρωση από τις υπηρεσίες, τόσο σχετικά με τα οδικά έργα που σχεδιάζονται, όσο και για εκείνα που υλοποιούνται στα όρια των δύο νομών.

Από την πλευρά τους οι δύο Αντιπεριφερειάρχες έδωσαν τις απαραίτητες κατευθύνσεις, ώστε να επιτευχθεί ο κατάλληλος συντονισμός στην υλοποίησή τους και να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα απαραίτητα έργα που θα βελτιώσουν την οδική επικοινωνία.

Οδικά έργα όπως όρια Νομού-Κέδρα, γέφυρα Αυλακίου-όρια Ν. Ευρυτανίας, Τροβάτο-Τρία σύνορα, Βραγγιανά-Έλατος-Όρια Ν. Ευρυτανίας, Σπίτι Διαβάτη, Σάικα-Ανθηρό και ο Παραμεγδόβιος άξονας εξετάστηκαν και σημειώθηκε η εξέλιξή τους όσο και οι δυνατότητες δρομολόγησή τους.

Να σημειώσουμε ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι Διευθυντές της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Καρδίτσας και Ευρυτανίας Δημήτρης Κουτρομάνος, Παναγιώτης Κλέσορας, η Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας Κατερίνα Καλαντζή και ο ειδικός συνεργάτης της Π.Ε. Ευρυτανίας Νίκος Κοντοπάνος.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση