Μεγάλο ενδιαφέρον για τις 400 θέσεις συνοριοφυλάκων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 08:03 Μεγάλο ενδιαφέρον για τις 400 θέσεις συνοριοφυλάκων

Πληροφορίες στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα…

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις 400 θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριακών Φυλάκων.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, μέχρι την ώρα 15.00 της 17-02-2020. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Λεπτομέρειες για την κατάθεση της αίτησης, τα τυπικά προσόντα, οι ειδικές κατηγορίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, περιλαμβάνονται στην προκήρυξη την οποία μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

Για τα τηλέφωνα των αστυνομικών τμημάτων ανά περιοχή, μπορείτε να τα αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com