Άμισθος σύμβουλος στο Δήμο Μακρακώμης ο Παναγιώτης Ντάνης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 20:15 Άμισθος σύμβουλος στο Δήμο Μακρακώμης ο Παναγιώτης Ντάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Μακρακώμης Γιώργου Χαντζή ανατέθηκαν καθήκοντα άμισθου συμβούλου, στον Οικονομολόγο Παναγιώτη Ντάνη.

Το βιογραφικό σημείωμα του κ. Ντάνη:

Ο Παναγιώτης Ντάνης είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουριστικού ενδιαφέροντος.

Καθ' όλη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου υπήρξε στέλεχος των μεγαλύτερων τουριστικών & ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας και μέλος του ΔΣ μερικών εξ αυτών καθώς και σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε τον εργασιακό του βίο από φοιτητής στη ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς από τους πρωταγωνιστές του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ευτύχησε να εργαστεί στις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές & Τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας όπως στον Όμιλο ξενοδοχείων Capsis, με 5 πολυτελή ξενοδοχεία - στη TUI, το μεγαλύτερο Γερμανικό τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης, στον Όμιλο ξενοδοχείων Airotel με 7 boutique ξενοδοχεία, κατέχοντας τη θέση του Διευθυντού στα τμήματα Οικονομικού Μηχανοργάνωσης και Προσωπικού, ενώ παράλληλα υπήρξε και συνεχίζει ως εισηγητής σε σεμινάρια κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τα κύρια αντικείμενα στις εταιρείες που εργάστηκε αφορούσαν: Εσωτερικό Έλεγχο - Οικονομική Διαχείριση και Ανάπτυξη - Διοίκηση και Οργάνωση - Μελέτες βιωσιμότητας - Αγοροπωλησίες Ξενοδοχείων & Τουριστικών Γραφείων - Business Plan - Reporting - Budgeting.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση