Μάχη τη νύχτα με το χιονιά - Κανένα πρόβλημα στους δρόμους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 09:02 Μάχη τη νύχτα με το χιονιά - Κανένα πρόβλημα στους δρόμους

Χωρίς αλυσίδες η κυκλοφορία σε όλους τους οδικούς άξονες της Φθιώτιδας και στην εθνική οδό...

Ο χιονιάς από χθες το μεσημέρι επισκέφτηκε τη Φθιώτιδα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους.

Τη νύχτα δόθηκε μάχη στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου κατά διαστήματα είχαμε έντονη χιονόπτωση με τα χιόνια να κατεβαίνουν μέχρι την Καμηλόβρυση.

Οι άνθρωποι της Περιφέρειας με αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα κατάφεραν να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό.

Τα καιρικά φαινόμενα είναι σε ύφεση και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά, χωρίς αλυσίδες, τόσο στον οδικό άξονα προς Δομοκό, όσο και προς Καρπενήσι και Μπράλο.Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και στην εθνική οδό.

Αρκετό χιόνι έχει πέσει και στα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας, που από χθες το μεσημέρι έχουν ντυθεί στα λευκά.

Περιπέτεια για μαθητές από τη Μύκονο όταν το λεωφορείο τους εγκλωβίστηκε στα χιόνια στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου (δείτε εδώ)

Το θερμόμετρο στη Λαμία στις 8:00΄το πρωί έδειχνε 2 βαθμούς Κελσίου και σήμερα δεν θα ξεπεράσει στου 5-6 βαθμούς.

Τη νύχτα και τα ξημερώματα της Παρασκευής θέλει μεγάλη προσοχή λόγω παγετού.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τα καιρικά φαινόμενα στη Στερεά Ελλάδα:

Σε συνέχεια σημερινής προηγούμενης ενημέρωσης, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι:

Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, σε όλο το οδικό δίκτυο.

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

Στην Επαρχιακή οδό Αράχοβας - Επταλόφου (όρια με Π.Ε. Φωκίδας), από την 14,500η χ/θ έως την 17,000η χ/θ, καθώς και στην 14,500η χ/θ της Επαρχιακής οδού Αράχοβας – Επταλόφου, προς Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων και η κίνηση των λοιπών οχημάτων, με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 17η χ/θ έως την 47η χ/θ, ενώ επιπλέον, στην Επαρχιακή Οδό Κοκκινομηλιάς – Κερασιάς (περιοχή Ιστιαίας), η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση