Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 09:20 Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ

Ορίσθηκε από τον ΟΑΕΔ η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης – προσλαμβανομένων και αποκλειομένων υποψηφίων σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού σύμφωνα με την ΣΟΧ2/2019 και συγκεκριμένα έως τις 19-02-2020.

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τ.θ. 14307, τ.κ. 11510) και, για να εξετασθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20€), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου ( e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ ( www. asep. gr) είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράφει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Τους προσωρινούς πίνακες μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση