Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Νέα στοιχεία για το φονικό στην Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 08:56 Φθιώτιδα: Νέα στοιχεία για το φονικό στην Αρκίτσα

Αναβιώνει με νέα στοιχεία, μετά από δύο χρόνια, η άγρια δολοφονία του 56χρονου Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα, για την οποία κατηγορούνται η πρώην σύντροφός του και ο 56χρονος φίλος της.

Όπως αποκαλύπτεται, τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος ταυτίζονται με 23 ταυτότητες. Μόνο μία από αυτές, έχει τα πραγματικά του στοιχεία, δηλαδή αυτά του Γερμανού κηνυγού που ήταν γνωστός στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Γερμανία ενώ αργότερα ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα όπου και λίγο αργότερα χώρισε. Οι δυο τους ωστόσο διατήρησαν επαφές.

Ο Γερμανός είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διατηρούσε λογαριασμούς στην Ελβετία. Σε έναν μάλιστα είχε συνδικαιούχο την πρώην φίλη του, ενώ σε έναν δεύτερο της ειχε παραχωρήσει κωδικούς e-banking αν και ο ίδιος διατηρούσε την επικαρπία.

Ο Γερμανός φέρεται να δάνεισε στην πρώην του το ποσό των 250.000 ευρώ προκειμένου εκείνη να ανοίξει ένα κατάστημα εστίασης. Οι δυο τους υπέγραψαν συμφωνητικό, βάσει του οποίου η γυναίκα για να εξοφλήσει το δάνειο έπρεπε να δίνει στον πρώην φίλο της το ποσό των 1.000 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα του παραχώρησε και το σπίτι, όπου διέμενε το θύμα.

Η γυναίκα στην πορεία έκανε σχέση με τον 56χρονο συγκατηγορούμενο της, ο οποίος είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σταματά να πληρώνει τις δόσεις του δανείου στον Γερμανό και οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού επιδεινώνονται.

Ο Γερμανός μπλοκάρει την πρόσβαση της γυναίκας στους λογαριασμούς στην Ελβετία αφού της αφαιρεί τους λογαριασμούς e-banking.

Αυτό όπως φαίνεται ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η γυναίκα κατηγορείται ότι με τον εραστή της σχεδιάζουν τη δολοφονία του Γερμανού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φυσικός αυτουργός φέρεται ο 56χρονος ενώ η γυναίκα φέρεται να παρίστατο στη σκηνή του εγκλήματος. Οι δυο τους πάντως αρνούνται τα πάντα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου…