Λαμία: Τροχαίο με μαθητές που πήγαιναν σχολείο – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 17:18 Λαμία: Τροχαίο με μαθητές που πήγαιναν σχολείο – ΦΩΤΟ

Ευτυχώς οι μαθητές που πήγαιναν στο Ειδικό Σχολείο στο Παγκράτι, δεν τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση…

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και επικίνδυνες διασταυρώσεις στη Λαμία, Καβάφη και Χαλκομάτας, είχαμε το πρωί της Δευτέρας (10/2) τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων, στο ένα εκ των οποίων επέβαιναν και μαθητές.

Συγκεκριμένα το κόκκινο seat ανέβαινε την Χαλκομάτας που έχει το STOP, και εμβολίστηκε από το ΤΑΧΙ που κινούνταν στο δρόμο προτεραιότητας της Καβάφης, έχοντας προορισμό το Ειδικό Σχολείο στο Παγκράτι όπου θα αποβίβαζε τους δύο μικρούς επιβάτες του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα σύρθηκαν δεξιά, όπου βρήκαν μπροστά στη μάσκα το βανάκι, το οποίο κατέβαινε την Χαλκομάτας και είχε σταματήσει κανονικά στο STOP.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά, με τους μαθητές να επιβιβάζονται σε άλλο ΤΑΧΙ και να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους. Από το ΤΑΧΙ άνοιξαν οι αερόσακοι και γλύτωσε τα χειρότερα ο οδηγός του, ενώ και από το πρώτο όχημα ο οδηγός τη γλύτωσε με γρατσουνιές στο χέρι και το κεφάλι. Μόνο τρομάρα πήραν οι δύο επιβάτες από το βανάκι που είδαν ξαφνικά τα δύο αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω τους.

Στο σημείο βρέθηκαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας που ανέλαβε και την καταγραφή του συμβάντος. Μικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία δημιουργήθηκε εωσότου απομακρυνθούν τα δύο οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση