Γιατί οι Ιεροψάλτες από Δομοκό έστειλαν επιστολή στο Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 14:40 Γιατί οι Ιεροψάλτες από Δομοκό έστειλαν επιστολή στο Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Φωτο: Ιμάμογλου Εκρέμ

Τρεις ιεροψάλτες από την περιοχή του Δομοκού έστειλαν επιστολή στον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης κ. Ιμάμογλου Εκρέμ. Δείτε ποια είναι η πρόταση που του κάνουν για την Αγιά Σοφιά.

Διαβάστε την επιστολή:

Προς το Δήμαρχο Κων/πόλεως
Κο Ιμάμογλου Εκρέμ

Κύριε Δήμαρχε, σήμερον την δωδεκάτην του μηνός Ιανουαρίου 2020, οι Ιεροψάλτες της Επαρχίας Δομοκού του Νομού Φθιώτιδος έχουμε Γενική Συνέλευση για διάφορα θέματα των Εκκλησιών, όπου ψέλνουμε στις Ορθόδοξες Χριστιανικές Εκκλησίες.

Ετέθη λοιπόν και το δικό σας θέμα, της εκλογής σας ως Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, με τα προβλήματα που στρέφονταν εναντίον σας να μην βγείτε Δήμαρχος, τα παρακολουθούσαν όλοι οι λαοί του κόσμου από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Βγήκατε την πρώτη Κυριακή και για τους λόγους που εμείς δεν γνωρίζουμε την ακυρώσανε την εκλογή σας. Τη δεύτερη φορά βγήκατε ξανά και ο πρώτος που σας αναγνώρισε ήταν ο Πρόεδρος του Κράτους σας Κος Ερντογάν.

Κερδίσατε την αναγνώριση του λαού της Κωνσταντινούπολης, δεκαπέντε εκατομμυρίων αλλά και την Παγκόσμια αναγνώριση των Ικανοτήτων σας.

Εμείς οι υπογράφοντες Ιεροψάλτες της Επαρχίας Δομοκού σας προτείνουμε με την πρόταση που σας κάνουμε να πετύχετε και τη Παγκόσμια Θρησκευτική Ειρήνη.

Κύριε Δήμαρχε, ζητάμε με σεβασμό προς το πρόσωπό σας να καλέσετε:

1ον: Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κο Βαρθολομαίο,
2ον: Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κο Ιερώνυμο
3ον: Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος Κο Παυλόπουλο
4ον: Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κο Μητσοτάκη
5ον: Τον τέως Βασιλιά των Ελλήνων Κο Κων/νο
6ον: Τον Πρόεδρο της Αμερικής Κο Τραμπ
7ον: Τον Επίσκοπο Αμερικής Κο Ελπιδοφόρο
8ον: Τον Πρόεδρο της Ρωσίας Κο Πούτιν
9ον: Τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κο Κύριλο
10ον: Την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους Ελλάδος.

Καλώντας όλους τους παραπάνω, να λειτουργήσετε την Αγιά Σοφιά, θα αναγνωριστείτε παγκοσμίως ο Άνθρωπος της Ειρήνης των Θρησκειών, κάντε το.

Ο πρώτος που θα σας συγχαρεί θα είναι ο Ερντογάν.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Οι Ιεροψάλτες Δομοκού

Παπαγυϊός Δημήτρης
Κασιδόπουλος Πολύβιος
Μακρυγιάννης Αθανάσιος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση