ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ στη Γενική Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 18:35 ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ στη Γενική Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, οι προκηρύξεις:

1ΓΤ/2020 που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε.

2ΓΔ/2020 που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Δ.Ε.

Και για τις δύο προκηρύξεις, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 18 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 6 Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου  2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019για  τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε..

Προσαρμοσμένη αναζήτηση