Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η κοπέλα φώναζε να σταματήσουν τον κλέφτη, αλλά κάνεις δεν "συγκινήθηκε"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 08:54 Λαμία: Η κοπέλα φώναζε να σταματήσουν τον κλέφτη, αλλά κάνεις δεν "συγκινήθηκε"

Της άρπαξε το πορτοφόλι και το έβαλε στα πόδια - Η κοπέλα τον κυνήγησε και μάταια καλούσε σε βοήθεια.

Ένας νεαρός ρομά γύρω στις 6:00' το απόγευμα μπήκε σε ένα επαγγελματικό χώρο στην οδό Αθηνών στη Λαμία και άρπαξε ένα πορτοφόλι από τσάντα υπάλληλου.

Την ώρα που έφευγε έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο και το έβαλε στα πόδια. Η κοπέλα κατάλαβε αμέσως τι έγινε και άρχισε να τον κυνηγά καλώντας σε βοήθεια τους περαστικούς για να σταματήσουν τον κλέφτη.

Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις της κανείς δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης - ένας 16χρονος - να χαθεί στα γύρω στενά. Η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία δίνοντας τη περιγραφή του κλέφτη και γίνονται αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως είπε η κοπέλα στο LamiaReport μέσα στο πορτοφόλι δεν είχε χρήματα, ωστόσο είχε ταυτότητα κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα που της είναι απαραίτητα.

Θερμή παράκληση αν βρείτε πετάμενο κάπου ένα θαλασσί γυναικείο πορτοφόλι, επικοινωνήστε με το LamiaReport στο τηλέφωνο 6979975000.

Από την Ασφάλεια Λαμίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης της κλοπής που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.