Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 22:34 Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων

Δύο τόνος κλαδιά και δύο κάδους σκουπίδια, έβγαλε η πρώτη εξόρμηση των Υπηρεσιών του δήμου Λαμιέων στο Κοιμητήριο Καλυβίων το πρωί της Δευτέρας (10/2).

Η προσπάθεια του εντεταλμένου συμβούλου, υπεύθυνου για τα δημοτικά κοιμητήρια, Κώστα Κερπινιώτη δεν περιορίζεται μόνο στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας που άλλαξε μορφή τους τελευταίους μήνες, αλλά και στα περιφερειακά νεκροταφεία και αυτά των τοπικών κοινοτήτων.

«Είναι πολλά και καλούμαστε να καλύψουμε την εγκατάλειψη χρόνων», λέει στο LamiaReport ο κ. Κερπινιώτης παραπέμποντας μας στα ζυγισμένα φορτία όσων απορρίπτουν στο ΧΥΤΑ. «Έφυγε ένα φορτηγό με δύο τόνους κλαδιά που είχαν μετατρέψει το κοιμητήριο σε ζούγκλα και περιμένουν άλλα δύο φορτηγά για να καθαρίσει. Είναι λυπηρό, αλλά η τελευταία κατοικία των δημοτών μας φαίνεται δεν ενδιέφερε τους προκατόχους μου. Ο κόσμος να κάνει λίγο υπομονή, προσπαθούμε με τα μέσα που έχουμε και το λιγοστό προσωπικό να καλύψουμε την εγκατάλειψη χρόνων…».

Να σημειώσουμε ότι το νεκροταφείο Καλυβίων, είχε γίνει στόχος ιερόσυλων, καθώς η «ζούγκλα» περιμετρικά, προστάτευε τους κλέφτες από… αδιάκριτα βλέμματα. Η καθαριότητα και ο καλλωπισμός των δέντρων φαίνεται ότι θα προσφέρει και στην ασφάλεια του κοιμητηρίου, καθώς πλέον ο εσωτερικός χώρος φαίνεται και από το δρόμο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση