Ασφαλιστικό και ΛΑΡΚΟ οδηγούν σε απεργία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 20:04 Ασφαλιστικό και ΛΑΡΚΟ οδηγούν σε απεργία

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου με συγκέντρωση στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας…

Ραντεβού στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, έκλεισαν για τις 18 Φεβρουαρίου τα Εργατικά Κέντρα της Στερεάς Ελλάδας, που συμμετείχαν στην κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (12/2).

Τα Δευτεροβάθμια όργανα των Σωματείων αποφάσισαν 24ωρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου αντιδρώντας στην υπερψήφιση της τροπολογίας «ταφόπλακα» για την ΛΑΡΚΟ και το προς κατάθεση στη Βουλή ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Σύσσωμα τα Εργατικά Κέντρα που συμμετείχαν στην συνεδρίαση «απέρριψαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τροπολογία για την ΛΑΡΚΟ που ψήφισε η κυβέρνηση, μια τροπολογία που ξεπουλά τον ορυκτό πλούτο της χώρας και ισοπεδώνει εργασιακές θέσεις και σχέσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΠΕ Φθιώτιδας.

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π. Ε. Φθιώτιδας. προκηρύσσει 24ωρη Παμφθιωτική Απεργία την Τρίτη 18 Φλεβάρη και συμμετοχή στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Χαλκίδα. (Περιοχή Βούρκο – Τεχνικό Λύκειο ώρα 10:30 το πρωί).

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και όλους τους εργαζόμενους του νομού μας να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο στη Χαλκίδα, ώστε να ανατρέψουμε όλες τις πολιτικές των μνημονίων, που υπόσχονται μόνο στα λόγια η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, να παλεύουμε για πολιτικές ουσίας, που θα σταματήσουν τη φτωχοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση – πρόσκληση του ΕΚΠΕΦ.

Επίσης από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θήβας ανακοινώθηκε ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τα ΚΤΕΛ της Θήβας στις 9:15 πμ, με ενδιάμεση στάση στο Σχηματάρι στις 9:45 πμ.

Στην απεργία και τη συγκέντρωση της ΛΑΡΚΟ στην υψηλή γέφυρα έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλά σωματεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση