ΕΑΣΥΦ: Γενική Συνέλευση και πίτα για τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 08:02 ΕΑΣΥΦ: Γενική Συνέλευση και πίτα για τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίστηκε με την ανάλυση των κυριότερων δράσεων του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2019 από τον Πρόεδρο της Ένωσης, Νίκο Τριανταφύλλη και τέλος η λεπτομερής ανάλυση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το χρονικό διάστημα από την 01-01-2019 έως και την 31-12-2019 από τον Γενικό Γραμματέα, Ευάγγελο Δέδε.

Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το Ψήφισμα αυτής.

Παρών στη συνέλευση, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργος Κανέλλος, με το βοηθό του Ταξίαρχο Μιχαήλ Τσάτση, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος ΦΟΥΡΛΑΣ, με τους βοηθούς του, Αστυνομικούς Διευθυντές Ιωάννη Νικοπολίδη και Βασίλειο Ριζάκο και τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας Γεώργιος Μπράνης.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν ο Ταμίας αυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γεώργιος Κουλιάκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Γεωργαντάς, που ενημέρωσαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς τόσο σε Τοπικό όσο και σε Κεντρικό επίπεδο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, που υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξεύρεση λύσης σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας, αναφορικά με την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τράπεζας EUROBANK, αποτελούμενοι από τον Διευθυντή του καταστήματος της Πλ. Πάρκου  Σταύρο Πέχα και της υπεύθυνης ασφαλιστικών προγραμμάτων, του ομίλου, Ξένιας Κόλλια, οι οποίοι παρουσίασαν προσφορά ομαδικής Νοσοκομειακής Ασφάλισης για τα μέλη της ΕΑΣΥΦ.

Μετά το πέρας των εργασιών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση