Λαμία: Η κάμερα τον έπιασε να σπάει αυτοκίνητα - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 08:40 Λαμία: Η κάμερα τον έπιασε να σπάει αυτοκίνητα - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ζημιά σε τέσσερα επαγγελματικά αυτοκίνητα από επιχείρηση εστίασης και ένα ΙΧ τα ξημερώματα…

Μπροστά σε ένα εξοργιστικό θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/2) ο ιδιοκτήτης της γνωστής επιχείρησης εστίασης «Time Out» Κώστας Καραγεώργος στην οδό Φραντζή στη Λαμία.

Τα τέσσερα επαγγελματικά οχήματα που ήταν παρκαρισμένα πλησίον του κεντρικού εστιατορίου – εργαστηρίου, που βρίσκεται στη συγκεκριμένη οδό, βρέθηκαν σπασμένα, χωρίς ωστόσο από το εσωτερικό τους να αφαιρέσουν τίποτα. Πιο πέρα φέρεται να έσπασε ένα ακόμη ΙΧΕ, ενώ το ευτύχημα είναι ότι έλειπε το 5ο επαγγελματικό αυτοκίνητο της επιχείρησης το οποίο και θα πρέπει να καλύψει όλη τη δουλειά μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών.

Φαίνεται ότι ο δράστης, ο οποίος έδρασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έχει καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας, είχε σκοπό να κάνει πρωτίστως κακό, αφού φαίνεται πρώτα να σπάει τα τζάμια και μετά να ελέγχει αν υπάρχει κάτι που να αφαιρείται εύκολα.

Απογοητευμένος περισσότερο, παρά θυμωμένος από τον τρόπο σκέψης του παραβατικού συμπολίτη του, μίλησε για την περιπέτειά του στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Κώστας Καραγιώργος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση