Νέα παραίτηση των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 11:52 Νέα παραίτηση των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, φέρνει εκ νέου αλλαγές και στις Επιτροπές, με πρώτη την Πειθαρχική Επιτροπή δύο μέλη της οποίας ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μπαρούτας και το μέλος Δημήτρης Δρακάκης, κοινοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (20/2) ανακοίνωση – δήλωση παραίτησης.

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Μετά την δημοσίευση των με αριθμό 20/18-02-2020 και 21118-02-2020 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο υποβάλλουμε εκ νέου τις παραιτήσεις μας από την θέση του Προέδρου και του μέλους της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Φ. αντίστοιχα, όπως άλλωστε και είχαμε πράξει κατά την 20η-01-2020 όταν και μας ζητήθηκαν αυτές από τον κ. Μιχάλη Κορδολαίμη. Ως και σήμερα έχουμε εκδικάσει όλες τις υποθέσεις οι οποίες εισήχθησαν προς εκδίκαση μη καταλείποντας καμία εκκρεμότητα για τους αντικαταστάτες μας.

Ευχαριστούμε θερμά το διοικητικό προσωπικό της ΕΠΣΦ για την αγαστή συνεργασία την οποία είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας μας».  

Σημειώνουμε ότι στην Επιτροπή υπάρχει και τρίτο μέλος ο Δημήτρης Κατσούρας που δεν υπογράφει την παραπάνω ανακοίνωση – παραίτηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση