Φθιώτιδα: Γερό «μπαμ» στον αυτοκινητόδρομο με δύο τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 11:02 Φθιώτιδα: Γερό «μπαμ» στον αυτοκινητόδρομο με δύο τραυματίες

Με κατάγματα στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας Ηλίας Σχορετσανίτης και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Μπούτας…

Τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, σημειώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Παρασκευή (21/2) στην 144,200 χ/θ της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Σ.Ε.Ο. Αταλάντης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το μαύρο ΙΧΕ προσπάθησε να εισέλθει στο Σταθμό και δέχτηκε το χτύπημα από το δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Καρδίτσας, Ηλίας Σχορετσανίτης και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασίλης Μπούτας, οι οποίοι και τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και θα χειρουργηθούν αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν κατάγματα.

Οι τέσσερις Καρδιτσιώτες είχαν μεταβεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και επιστρέφοντας στην Καρδίτσα, περίπου στις 2:00’ τα ξημερώματα, ενεπλάκησαν στο τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων.

Για τα αίτια του ατυχήματος την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση