Θανατηφόρο στη Γλυφάδα: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το μυστήριο με τη συνοδηγό - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:00 Θανατηφόρο στη Γλυφάδα: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο και το μυστήριο με τη συνοδηγό - ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον τόπο του τραγικού δυστυχήματος στη Γλυφάδα, όπου τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 25χρονος μοτοσικλετιστής Νάσος Καρανίκας με καταγωγή από Ευρυτανία, έχασε τη ζωή του, παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του OPEN. Την ίδια στιγμή, μυστήριο αποτελεί μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν συνοδηγός του 40χρονου στο πολυτελές αυτοκίνητο Corvette.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλιφέρη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, για τρία ολόκληρα 24ωρα η Τροχαία Ελληνικού παρά το γεγονός ότι στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο 25χρονος Νάσος στη Λ. Βουλιαγμένης υπήρχε το αυτοκίνητο που προξένησε τη φονική σύγκρουση, και γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, πού μένει, οι αξιωματικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο οδηγό. Έτσι, μένει αναπάντητο το βασικό ερώτημα αν ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ, καθώς τρεις ημέρες μετά, ο οργανισμός του 40χρονου έχει «καθαρίσει».

Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το πού πήγε μια γυναίκα η οποία ήταν συνοδηγός εκείνο το βράδυ στη μοιραία Corvette και η οποία δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει καταθέσει στην Τροχαία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός φέρεται να έφυγε από το σημείο μαζί με κάποιο άλλο άτομο, το οποίο τον ακολουθούσε με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση