Με Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννη Σαρακιώτη η πρώτη εκδήλωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φθ/δας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 16:18 Με Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννη Σαρακιώτη η πρώτη εκδήλωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φθ/δας

Σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου η πρώτη εκδήλωση της νεοσυσταθείσας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας με πρώτους καλεσμένους τους νέους σε ηλικία βουλευτές της παράταξης Γιάννη Σαρακιώτη και Ραλλία Χρηστίδου.

Όπως παρατήρησε και ο κ. Σαρακιώτης πολύ γρήγορα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στη συγκεκριμένη δράση που είχε ως σκοπό να καταγράψει προβληματισμούς και αγωνίες των νέων ανθρώπων για το μέλλον. Μάλιστα, ο Βουλευτής Φθιώτιδας έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον ιστορικό συμβολισμό που είχε τόσο η ημερομηνία, αφού στις 23 Φεβρουαρίου 1943 ιδρύθηκε η ΕΠΟΝ, όσο και το μέρος που διεξήχθη εκδήλωση, αφού αυτή έγινε στην Πλατεία Λαού και λίγο δίπλα από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της κας Χρηστίδου, η οποία μπορεί να είναι νέα βουλευτής αλλά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία από τη θητεία της στο ελληνικό τραγούδι. Εξήρε με τη σειρά της, την προσπάθεια που ξεκινούν οι νέοι της περιοχής της Φθιώτιδας και τους συνεχάρη για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης διαφορετικής από αυτές που συνηθίζονται. Τους προέτρεψε επίσης να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τη δράση τους και τον αγώνα για τη διαμόρφωση σχέσεων ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με ολοένα και περισσότερα μέλη που θα ενταχθούν στις τάξεις της οργάνωσης της νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Φθιώτιδα.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο καταγόμενος από την Ελάτεια Φθιώτιδας, Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σωτήρης Αλεξίου ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της οργάνωσης της Φθιώτιδας για την ανάληψη της πρωτοβουλίας διοργάνωσης αυτής πρώτης εκδήλωσης, καθώς και ευχαρίστησε τόσο τον Γιάννη Σαρακιώτη, όσο και τη Ραλλία Χρηστίδου για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα των νέων φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση