Καραΐσκος: «Στόχος μας να επαναλειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι ο Άγιος Λουκάς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 08:04 Καραΐσκος: «Στόχος μας να επαναλειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι ο Άγιος Λουκάς»

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας…

Την επαναδημοπράτηση και επαναλειτουργία του Τουριστικού Περιπτέρου του Αγίου Λουκά, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της 3ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος.

Όπως τόνισε απαντώντας και στις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων εξέτασαν στην Κοινωφελή όλα τα ενδεχόμενα και κατέληξαν στην διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού προκειμένου να λειτουργήσει με ιδιώτη μέχρι το καλοκαίρι.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου και ώρα 11:00’ το πρωί στα γραφεία της Κοινωφελούς και όπως τόνισε ο κ. Καραΐσκος ήταν η πιο πρόσφορη λύση προκειμένου να μην είναι κλειστό το Τουριστικό Περίπτερο στο πιο εμβληματικό μέρος της πόλης.

Αιτιολογώντας την απόφαση της Διοίκησης της Κοινωφελούς ο Δήμαρχος περιέγραψε τις υπόλοιπες προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι ανάμεσα σε αυτές η αλλαγή χρήσης και η λειτουργία από την ίδια τη Δημοτική Επιχείρηση λύσεις που σκόνταφταν είτε στο χρόνο επαναλειτουργίας ή ακόμη και νομικά.

Δείτε παρακάτω ένα κομμάτι από την τοποθέτηση του κ. Δημάρχου για το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά.

Προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιδημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Λαμία στο Κέντρο» Παναγιώτη Στασινού, με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Σταυρογιάννη και των δημοτικών συμβούλων Βίβιαν Αργύρη και Γιάννη Ρούλια, ενώ επειδή η συζήτηση επεκτάθηκε και σε προγενέστερο χρόνο, πριν τη Δημαρχία Σταυρογιάννη, το λόγο πήρε και ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κουτσουβέλης. Το λόγο πήραν επίσης όλοι οι επικεφαλής συνδυασμών και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κερπνιιώτης (Δείτε ενδεικτικά στο παραπάνω βίντεο από το 18'.28'').

Προσαρμοσμένη αναζήτηση