Σπανός: «Προχωράμε με δράσεις και έργα χρήσιμα για την ποιότητα ζωής μας...»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:54 Σπανός: «Προχωράμε με δράσεις και έργα χρήσιμα για την ποιότητα ζωής μας...»

Νέες εγκρίσεις συμβάσεων με αντικείμενο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά έργα και το περιβάλλον, είχαμε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου 2020 στη Λαμία, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να προβεί ακόμη σε επιλογή Συμπαρατάστη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Περαιτέρω, αποφασίστηκε η χρηματοδότηση και υλοποίηση σειράς σημαντικών τεχνικών έργων μέσω του Προγράμματος  Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως ενδεικτικά:

  • Η αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας.
  • Η διαπλάτυνση της γέφυρας στη θέση «Βρύση» Τανάγρας.
  • Η αποκατάσταση των βλαβών και νέες ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρπενησίου.
  • Το έργο συντήρησης και αναβάθμισης των παιδικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

Ακόμη, πάρθηκαν αποφάσεις απαραίτητες για την έναρξη λειτουργίας του  Παρατηρητηρίου Περιβάλλοντος για την τσιμεντοβιομηχανία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε με το πέρας της συνεδρίασης:  «Το Περιφερειακό μας Συμβούλιο συνεχίζει να δίνει με πλατιά συναινετικές αποφάσεις το «πράσινο φως» σε δράσεις και έργα χρήσιμα, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση των υπηρεσιών, των υποδομών και εν τέλει της ποιότητας ζωής μας. Προχωράμε, λοιπόν. Γρήγορα, μεθοδικά, ομαδικά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com