Βόλος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου για το 11χρονο αγγελούδι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 08:03 Βόλος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου για το 11χρονο αγγελούδι

Από πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, έφυγε από τη ζωή το 11χρονο αγγελούδι από το Βόλο, το οποίο νοσηλευόταν στο “Αχιλλοπούλειο”. Ο έλεγχος θα συνεχιστεί στο Κέντρο Αναφοράς Μηνιγγίτιδας.

Τη νεκροψία – νεκροτομή διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος θα συνεχιστεί στο Κέντρο Αναφοράς Μηνιγγίτιδας, όπου θα διερευνηθεί ποιο ήταν το βακτήριο ή ο ιός που προκάλεσε την πυώδη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός μαθητής δημοτικού σχολείου από τη Νέα Ιωνία Βόλου, εισήχθη στο “Αχιλλοπούλειο” την Τρίτη (25.02.2020) με υψηλό πυρετό και έντονους πόνους στο κεφάλι.

Την Τετάρτη (26.02.2020) τα ξημερώματα το 11χρονο αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή.

Βόλος: Η ανακοίνωση του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου 

Αγόρι 11 ετών, κάτοικος Ν.Ιωνίας Βόλου, προσήλθε στην Παιδιατρική Κλινική με εμπύρετο προς διάγνωση στις 25/02/2020 τα ξημερώματα, συνοδευόμενο από τους γονείς του. Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις, διενεργήθηκε αμέσως ενδοφλέβια και παρεντερικά φαρμακευτική αγωγή. Στις 26/02/2020 τα ξημερώματα και ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ελεγχόμενη, αιφνιδίως επιδεινώθηκε. Το παιδί διασωληνώθηκε από αναισθησιολόγο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από παιδίατρο, αναισθησιολόγο και καρδιολόγο για 1 ώρα, αλλά απέβησαν άκαρπες. Ώρα θανάτου 06:20 στις 26/02/2020. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια νεκροτομής – νεκροψίας.

πηγή: e-volos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση