Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Το 2021 χρονιά μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη Φθιώτιδα…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 11:35 «Το 2021 χρονιά μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη Φθιώτιδα…»

Τι είπαν Χειμάρας – Αυγενάκης για Ράλλυ Ακρόπολις και για Motocross στη Σπερχειάδα.

Με βασικό θέμα τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Φθιώτιδα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας μεταξύ του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Βουλευτής μετέφερε στον Υφυπουργό τη μεγάλη δυναμική της Φθιώτιδας στις διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ζητώντας την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση των υποδομών.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Χειμάρας έθεσε ξανά, το θέμα της επιστροφής, εντός του 2021, του Ράλι Ακρόπολις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ERC) με κέντρο αγώνα τη Λαμία, αλλά και την ενίσχυση των διοργανώσεων και των υποδομών για αγώνες motocross στην πίστα της Σπερχειάδας.

Και οι δύο διοργανώσεις, υποστήριξε ο Βουλευτής, πέραν της αθλητικής τους σημασίας, μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και να στηριχθούν από τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα αθλητικά σωματεία, καθώς και από το πιστό και συνεπές κοινό της Φθιώτιδας.

Ο κ. Αυγενάκης από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον κ. Χειμάρα πως γίνεται ήδη η προετοιμασία και πολύ σύντομα το Υπουργείο θα ανακοινώσει την συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής, με εκπροσώπους από όλη την κοινότητα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, στην κατεύθυνση της επαναφοράς του Ράλι Ακρόπολις και στην προσέλκυση μεγάλων διοργανώσεων. Επίσης, εξέφρασε την πρόθεσή του να υποστηρίξει και τις διοργανώσεις αγώνων Motocross στη Σπερχειάδα.

 «Επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο ERC με κέντρο αγώνα τη Λαμία, ευρωπαϊκοί αγώνες Μotocross στην πίστα της Σπερχειάδας. Αυτά έθεσα και στον φίλο της Φθιώτιδας, Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να λάβω τη διαβεβαίωσή του ότι το 2021, θα είναι για τη Φθιώτιδα, η χρονιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού», ανέφερε σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο βουλευτής Φθιώτιδας για να καταθέσει την αίσθησή του ότι «ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει και είμαι σίγουρος ότι, αυτή τη φορά, η Φθιώτιδα θα τερματίσει πρώτη!».